Eds Šīrans atkal numur 1. «Jamiroquai» startē 4. vietā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Rudmatainais britu dziesmu rakstnieks Eds Šīrans (Ed Sheeran) turpina dominēt Apvienotās Karalistes albumu topā, ziņo «Billboard.com».

Piektajā nedēļā albums «÷» (skat. recenziju) saglabājis 1. vietu. Arī singlu topā 1. vietā vēl aizvien Šīrana dziesma «Shape Of You». Nedēļas griezumā albums pārdots 108 000 vienību.

NO 4. uz 2. pakāpies «jaunais Džo Kokers» - «Rag 'n' Bone Man» ar albumu «Human». Savukārt kanādiešu reperis Dreiks saglabājis 3. vietu ar savu jauno ierakstu «More Life» (Cash Money/Republic/Universal). Pats Dreiks to dēvē par pleilisti.

4. vietā jaunums. Pēc septiņu gadu pauzes apritē atgriezies britu fankmūzikas un acid jazz projekts «Jamiroquai». 47 gadus vecā Džeja Keja (īstajā vārdā Jason Luís Cheetham) vadītā grupa, kas dibināta tālajā 1992. gadā, izdevusi jaunu albumu «Automaton» (skat. recenziju).

No 2. uz 5. vietu noslīdējis 90. gados ļoti populārās britu puišu grupas «Take That» jaunais albums «Wonderland» (Polydor/Universal).

6. vietā ar «Silver Eye» (Mute) Alisone Goldfrapa (Alison Goldfrapp) un Vils Gregorijs (Will Gregory) jeb elektroniskās mūzikas duets «Goldfrapp».

Atlantas progresīvā metāla kolektīvs «Mastodon» ar jaunu albumu «Emperor of Sand», kas seko 2014. gada ierakstam «Once More 'Round the Sun», numur 11.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu