Parisa Džeksone paziņo, ka satiekas arī ar sievietēm

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: inst

Žurnālisti pieķēruši popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meitu Parisu slavenību iecienītajā iepazīšanās portālā «Raya», kurā jauniete mēģina iepazīties ar sievietēm. Parisa neslēpj, ka viņu interesē gan vīrieši, gan sievietes.

Parisa Džeksone nekad nav slēpusi, kā arī nav afišējusi, ka jau agrāk ir tikusies arī ar sievietēm, un nu pēc šķiršanās no Maikla Snodija izlēmusi meklēt laimi tieši daiļā dzimuma apskāvienos.

Jauniete neuzskata, ka viņai ir jāsniedz kāds paziņojums par seksualitāti, jo mēs dzīvojam 2017.gadā un attiecībām ir jābūt saistītām ar sajūtām, ne dzimumiem.

Pagājušās nedēļas laikā Parisa sociālajos tīklos publiskojusi dažādus ierakstus par LGBT tēmu, lietojot vārdu «mēs», parādot, ka šie ieraksti attiecas arī uz viņu.

Jauniete neslēpj, ka jau bērnībā bija iemīlējusies sievietē no žurnāla vāka un viņas tēvs nav uz to kliedzis, kā tas notiek homofobiskās ģimenēs, bet uzjautrinājies par meitu, sakot, ka viņa atradusi sev mīļoto.

«Raya» aplikācija nav pieejama kuram katram, saņemot pieteikumu ar vēlmi izmantot aplikāciju, tās izveidotāji skatās, cik konkrētajai personai ir sekotāju sociālajos tīklos, kā izskatās persona, ar ko nodarbojas un vai viņai piemīt zvaigznes potenciāls.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu