Deviņas nedēļas pēc meitiņas dzimšanas Santa Pīlēna jau atguvusi ierasto formu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Pirms mazliet vairāk nekā diviem mēnešiem modes eksperte Santa Pīlēna un arhitekts Mārtiņš Pīlēns kļuva par meitas Frīdas vecākiem, tāpēc daudziem bija pārsteigums ieraudzīt Santu 26. Rīgas modes nedēļas modes skatē, bet kā nu ne, sievietes abi vecākie bērni Maija un Andrejs piedalījās bērnu modes skatēs, bet mazo māsiņu tikmēr aprūpēja tētis.

Neskatoties uz mazo laika posmu, kas pagājis kopš meitiņas Frīdas dzimšanas, Santa jau atguvusi savu slaido augumu un Rīgas modes nedēļā pozēja fotogrāfiem smaidoša, pozitīva un savā ierastajā fiziskajā formā.

Foto: Jānis Škapars

Bērnu skatēs Santa ne tikai atbalstīja savas atvases, bet palīdzēja zīmolam «Paade mode» veidot modeļu stilu, lai tādā veidā vēl labāk izrādītu tērpus potenciālajiem pircējiem un modes mīļotājiem.

Modes eksperte savai debijai viesa lomā 26. Rīgas modes nedēļā bija izvēlējusies vieglu, vasarīgu kleitu, kura izcēla viņas sievišķību un trauslumu.

Atgādinām, ka 24. janvārī Siguldas slimnīcā pasaulē nāca Santas un Mārtiņa meitiņa Frīda, kura svēra 4250 gramus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu