Nacionālajā teātrī top izrāde «Juveliera jubileja»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latvijas Nacionālā teātra Aktieru zālē top Nikolas Makolifas «Juveliera jubilejas» iestudējums ar teātra zelta fonda aktieru piedalīšanos, informēja teātra mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Rimšēviča.

Izrādē lomās iejutīsies Astrīda Kairiša, Lolita Cauka, Ģirts Jakovļevs, Uldis Dumpis, Lāsma Kugrēna un Dace Bonāte. Režisors ir Ģirts Ēcis. Pirmizrādes gaidāmas 6. aprīlī un 8. aprīlī.

Kā pastāstīja Rimševiča, izrādē juvelieris Moriss Hodžers savā 30.dzimšanas dienā dodas uz Bekingemas pili, lai paņemtu karaliskās regālijas un aizvestu tās uz Vestminsteras abatiju, kur nākamajā dienā notiek karalienes Elizabetes II kronēšana. Pilī viņš satiek Elizabeti, kas tobrīd vēl nav karaliene, un iemīlas viņā. Elizabete uzcienā viņu ar tēju un apsola apciemot Morisu viņa 90 gadu jubilejā. Morisa 90 gadu jubileja strauji tuvojas, viņš gaida karalieni, bet viņa sieva šim stāstam nespēj noticēt.

Scenogrāfijas idejas autors ir Ģirts Ēcis, kostīmu māksliniece Anna Heinrihsone, bet video mākslinieks Toms Zeļģis.

Izrāde tiks spēlēta divos sastāvos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu