Ceļvedis: Pirmizrādes, Smurfi, «Bērnu pasaule», «The Sound Poets»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes
References: API SITE

Šajā nedēļas nogalē beidzot mūs iepriecinās īsti pavasarīgs laiks - meteorologi sola pat +18! Tāpēc noteikti jādodas pie dabas, lai baudītu pirmos saules starus. Taču ja ir vēlme baudīt kultūru, tad piedāvājums šajā nedēļas nogalē ir ļoti bagātīgs. Dailes teātrī veselas trīs pirmizrādes, daudz koncertu, jaunas kinofilmas... Ielūkojies nedēļas pasākumu ceļvedī!

«Bērnu pasaule»

Foto: publicitātes

Paralēli notiks arī lielākā modes un tekstila izstāde Baltijas valstīs – «Baltic Fashion and Textile Riga», kuru piektdien un sestdien varēs apmeklēt ar «Bērnu pasaule 2017» ieejas biļeti vai ielūgumu.

www.bt1.lv

IZRĀDES

Dailes teātrī šonedēļ veselas trīs pirmizrādes.

Foto: publicitātes

Foto: publicitātes

Savukārt svētdien, režisora Intara Rešetina iestudētā nopietnā komēdija «Mūsējās». Rešetina veidotajā iestudējumā spēlēs aktieri Lauris Subatnieks, Gints Grāvelis un Aldis Siliņš.

...Draugs taču ir tas, kuram var piezvanīt nakts vidū, pateikt: «Es izdarīju noziegumu!», un viņš piedāvāsies palīdzēt aprakt līķi. Makss, Pols un Simons ir draugi jau daudzus gadus. Šis ir parasts vakars, viņi ir nodomājuši iedzert un uzspēlēt kārtis. Katram no viņiem attiecībās ar sievietēm ir kādas problēmas, bet nekas īpašs. Taču, kad ierodas Simons, kļūst skaidrs, ka šoreiz tiešām kaut kas ir noticis. Bet viņi ir draugi. Ir jāatrod kāda izeja...

Pantonīma

Foto: publicitātes

KONCERTI

«The Sound Poets» uzsāk akustisko koncrtsēriju

Foto: publicitātes

Koncertu sērija «Joprojām» izskanēs 1. aprīlī Krustpils kultūras namā, 2. aprīlī Preiļu kultūras centrā, 6. aprīlī Madonas kultūras namā, 7. aprīlī Valkas kultūras namā, 9. aprīlī Siguldas koncertzālē «Baltais flīģelis», 20. aprīlī Saldus mūzikas skolā, 21. aprīlī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē, 22. aprīlī Ventspils teātra namā «Jūras vārti», 28. aprīlī koncertzālē «Valmiera», 29. aprīlī Jelgavas kultūras namā, turklāt vērienīgākais koncerts gaidāms 27. aprīlī Latvijas Universitātes Lielajā aulā.

Marija Naumova sāks koncertturneju pa Latviju

Foto: publicitātes

«Raxtu Raxti» dosies koncertceļojumā pa Latviju

Foto: publicitātes

Eksperimentālās mūzikas grupas «Shortparis» un «Whispering Sons»

Piektdien, 31. martā, mūzikas klubā «Nabaklab» (Z.A. Meierovica 12) pirmo reizi Latvijā uzstāsies uzlēcošās Beļģijas postpanka zvaigznes, mūzikas grupa «Whispering Sons» (cold wave, shoegaze), kā arī Krievijas eksperimentālās mūzikas apvienība «Shortparis» (post-pop, pop-noir, avant-pop).

«Labvēlīgais tips» prezentē albumu

Foto: publicitātes


Alūksnē džezs

Foto: publicitātes

Saksofonu kvartets

Foto: publicitātes

Kaņepes Kultūras centrā Tīna Šipkēvica un «Balkanansambel»

Foto: publicitātes

1. aprīlī turpat uzstāsies jaunā un talantīgā dziesminiece Tīna Šipkēvica. Tīna savas muzikālās gaitas aizsākusi 2015. gada decembrī, piedaloties koncertsērijā «Shipsea. Kamermūzika», turpmāk uzstājoties gan solo koncertos, gan festivālos Rīgā un ārpus tās.

Veltījums Gunāram Ordelovskim

Foto: publicitātes

Kora «Latvija» 1. aprīļa koncerts

Foto: publicitātes

Koncertzālē «Cēsis» - Eva Bindere, Kristīne Blaumane, Reinis Zariņš

Svētdien, 2. aprīlī, plkst. 18, koncertzālē «Cēsis» uzstāsies trīs spoži mūziķi, Lielās mūzikas balvas laureāti – vijolniece Eva Bindere, čelliste Kristīne Blaumane un pianists Reinis Zariņš. Mūziķu apvienības «Trio Palladio» koncertprogrammā skanēs 19. gadsimta klasiķu – J. Brāmsa un F. Mendelszona, kā arī latviešu komponistu – P. Plakida un R. Paideres, skaņdarbi.

«Gorā» ziemeļu mūzikas etnodžeza projekts «Yggdrasil»

Foto: publicitātes

«Igudesman & Joo»

1. un 2. aprīlī Latvijas Nacionālajā operā atgriežas komiķu duets «Igudesman&Joo» jeb Aleksejs Igudesmans (vijole) un Jang-ki Džū (klavieres), lai kopā ar Latvijas Nacionālās operas orķestri ļautos nevaldāmam simfoniskajam karuselim – «Igudesman & Joo» jaunajam šovam «UpBeat».

MĀKSLA

«Rīgas biržā» vēl skatāmi Rubensa, de Gojas darbi

Foto: publicitātes

KINOTEĀTROS

Šonedēļ lielākajos Latvijas kinoteātros nonāk viens no neticamākajiem pēdējo gadu dokumentālā kino stāstiem - pašmāju režisora Uģa Oltes un norvēģu teātra un klipu režisora Mortena Travika kopdarbs - filma «Atbrīvošanas diena» («Liberation Day»), kas vēsta par pirmo rokkoncertu pasaules noslēgtākajā valstī - Ziemeļkorejā. No 31. marta filmu demonstrēs Rīgā kinoteātros «Kino Citadele», «Cinamon», «Splendid Palace», «K.Suns» un «Kino Bize», Liepājā - kinoteātrī «Kino Balle», Ventspilī - «Kino Rio», Siguldā - «Kino Lora», Cēsīs - Vidzemes koncertzālē, Valmierā - «Kino Gaisma», Daugavpilī - «Silverscreen» un Rēzeknē - «Silverscreen». No 7. aprīļa - Talsu kinoteātrī «Auseklis».

Foto: publicitātes

Anotācija: Pieci visparastākie vidusskolas pusaudži iegūst pārdabiskas spējas, kad citplanētieši draud iekarot viņu pilsētiņu un visu pasauli. Liktenis viņus ir izredzējis uzdevumam izglābt planētu un tikai viņiem tas var būt pa spēkam. Taču, lai to paveiktu, viņiem vispirms jātiek galā ar ikdienas dzīves problēmām un jāapvienojas vienā spēka reindžeru komandā, pirms ir jau par vēlu.

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VARI UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. TĀPAT ESI AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!

www.tvnet.lv/izklaide/afisa

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu