Džeimija Dornana sieva nevēlas, lai aktieris filmējas kopā ar Andželīnu Džoliju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Andželīna Džolija spēj izraisīt pat vispašpārliecinātāko sieviešu greizsirdību, ikviens aktieris, kas filmējies kopā ar Holivudas skaistuli, saskāries ar sievas aizdomām saistībā ar krāpšanu. Nu par aktrises Andželīnas Džolijas atrašanos vienā uzņemšanas laukumā ar vīru ir sašutusi aktiera Džeimija Dornana sieva.

Aktiera sieva Amēlija Vornere uztraucas, ka Džolija, filmējoties jaunajā filmā kopā ar Džeimiju, to pavedinās, viņiem izveidosies romāns un aktieris pametīs savu ģimeni, jo tieši tā noticis laikā, kad Džolija un Pits iepazinās.

Tagad, kad Andželīna ir brīva, Dornana sieva vēl pirms filmēšanās sākuma rīko greizsirdības scēnas, kā nekā Džolija tiek uzskatīta par vienu no skaistākajām Holivudas sievietēm.

Džeimijam glaimo, ka pati Andželīna viņu izvēlējusies kā savu partneri jaunajā filmā, bet viņš tāpat apzinās, cik vērta ir ģimene, un īslaicīga romāna dēļ no tās neatteiksies.

Šī nav pirmā reize, kad Dornana sieva izjūt greizsirdību pret vīra filmu partnerēm; viņa aktierim arī filmas «Greja piecdesmit nokrāsas» filmēšanas laikā rīkoja greizsirdības scēnas saistībā ar aktrisi Dakotu Džonsoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu