Aktrise Sandra Buloka plāno adoptēt trešo bērnu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrises Sandras Bulokas mīlas dzīvē viss kārtībā, aktrise jau kopš 2015.gada satiekas ar fotogrāfu Braienu Rendelu, viņa audzina divus bērnus un nu ir gatava trešo reizi kļūt par māmiņu. Sandra gatavojas adoptēt trešo bērnu.

Aktrisei Sandrai Bulokai dzīvē viss ir kārtībā, viņu mīl, viņa ir māmiņa, un karjera, gadiem ejot, turpina attīstīties, tas viss mudina sievieti trešo reizi kļūt par māmiņu, jo tieši bērni ir slavenības lielākais prieks.

Aktrises mīļotais pret viņas bērniem, septiņus gadus veco Luī un piecus gadus veco Leilu izturas kā tēvs, rūpējas, aprūpē, tāpēc pāris apdomā iespēju par trešā bērna ienākšanu ģimenē.

Laikā, kad Sandra filmējas, par bērniem rūpējas Braiens, kurš ir apmierināts ar jauno lomu un pēc iespējas mazāk izmanto auklīšu palīdzību, bet pats velta laiku bērniem, liekot pie malas fotografēšanu.

Pirms kāda laika aktrises bijušais vīrs, kura krāpšanas dēļ izjuka pāra piecus gadus ilgā laulība, paziņojis, ka beidzot ir ticis pāri šķiršanās sāpēm un gatavs virzīties dzīvē uz priekšu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu