Sākas Tallinas mūzikas nedēļa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ, no 27. marta līdz 2. aprīlim Igaunijas galvaspilsētā norisināsies devītais pilsētas festivāls «Tallinn Music Week» jeb Tallinas mūzikas nedēļa, kurā piedalīsies vairāk nekā 200 mākslinieki un 80 lektori.

Šogad viens no ievērojamākajiem mūzikas lektoriem būs britu mūzikas kritiķis Saimons Reinoldss (Simon Reynolds).

Latviju diskusiju paneļos pārstāvēs festivāla «Positivus» mākslinieciskais direktors Ģirts Majors un kluba «Fontaine Palace» menedžeris Edgars Āboliņš. Ģirts Majors piedalīsies diskusijā par to, vai showcase festivālu piedāvātā programma var izkonkurēt mūzikas festivālus. Savukārt Edgars Āboliņš kopā ar citiem Baltijas valstu mūzikas klubu menedžeriem diskutēs par iespējām, kā Baltijas māksliniekiem doties garākās koncertturnejās.

Oficiālā atklāšana ar prezidentes Kersti Kaljulaidas uzrunu gaidāma 31. martā.

Tallinas mūzikas nedēļa ir kļuvusi par ievērojamu Rietumeiropas, Centrāleiropas un Austrumeiropas radošo kopienu tikšanās vietu un piesaista mūzikas, kultūras un ēdiena fanus no visas Skandināvijas un Baltijas.

Detalizētāka programma festivāla mājas lapā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu