Madara Repše sociālajos tīklos paziņo, ka veiksmīgi pārcietusi smago operāciju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Bijušā premjerministra Einara Repšes trīsdesmit divus gadus vecā meita Madara pirms nedēļas sociālajos tīklos dalījusies ar informāciju, ka gatavojas savas dzīves smagākajai operācijai. Jau 20.martā Madara likās zem skalpeļa un pateicoties labam ķirurgam operācija izdevās veiksmīgi. Nu priekšā gadu ilga rehabilitācija.

21.marta vakarā fotogrāfe Madara Repše sociālajos tīklos uzrakstīja vārdus -It went well, apliecinot, ka operācija izdevusies un nu priekšā smagais rehabilitācijas kurss.

Veiktā operācija bija jau ceturtā lielā operācija pēdējo divu gadu laikā, kuru pārcietusi Madara, un, pēc pašas Madaras domām, tā nav pēdējā.

Pirms pašas operācijas Madara nebija nobijusies, jo viņai ir lielisks ķirurgs, kuram Madara uzticas, bet fotogrāfi biedēja gaidāmais iznākums, iespējamās komplikācijas, gadu ilgā atlabšana un, protams, viss jaunais, kam vajadzēs pielāgoties, kā arī sāpes.

Vēlam veiksmīgu atveseļošanos!



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu