Kāpēc Jānis Jurkāns nevar apprecēties ar savu jauno mīlu?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Edijs Pālens

Lai arī ekspolitiķis Jānis Jurkāns esot izteicis gatavību precēties ar jauno mīlestību Lindu Apsi, tas neesot iespējams, jo viņai jau vairāk nekā divus gadus neizdodoties likumīgi šķirt laulību ar vīru, stomatologu Pēteri Apsi, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Izejot sabiedrībā, Lindas labās rokas zeltnesi rotājot plats laulības gredzens, tādēļ varot rasties iespaids, ka Jurkāns un Apse ir iestūrējuši laulības ostā, tomēr tā esot tikai liecība par faktiski izirušo laulību ar zobārstniecības speciālistu Pēteri Apsi. «Kas Jauns» vēsta, ka Pēteris Apse esot iespītējies un nedodot neuzticīgajai sievai šķiršanos.

Pēteris Apse uz dzīvi Latvijā pārcēlās pirms 24 gadiem. Linda salaulājās ar tolaik 56 gadus veco Pēteri Apsi, kad viņai bija 27 gadi. 6. martā apritēja 18 gadi kopš Lindas un Pētera kāzu dienas. Pirms tam abi jau bija kļuvuši par vecākiem diviem bērniem.

Žurnāls ziņo, ka runas par cienījamā stomatoloģijas speciālista Pētera Apses sievas mīlas romānu ar ekspolitiķi Jāni Jurkānu izskanējušas jau gandrīz pirms četriem gadiem. Ļaudis gan neesot tam vēlējušies ticēt, jo Jurkāns tolaik vēl bijis precējies ar ilggadējo dzīvesbiedri Ilzi Jurkāni.

Kamēr Jāņa un Ilzes Jurkānu laulības šķiršanas lietām jau esot pielikts punkts, Pētera un Lindas Apšu ģimenē laulības šķiršana ievilkusies gandrīz četru gadu garumā un kā iemesls tiekot minēts nespēja vienoties par mantas sadalīšanu.

Jānis Jurkāns ar 25 gadus jaunāko Lindu daudz laika kopā pavadot ekspolitiķa īpašumā Liepupē, ko mantas dalīšanas procesā viņš esot saņēmis, šķiroties no finansistes Ilzes Jurkānes.

Žurnālam «Kas Jauns» viņš nesen esot atzinis, ka jūtoties spara un enerģijas pārpilns. Tikai šajā dzīves posmā, esot kopā ar Lindu, viņš beidzot piedzīvojot mīlestību visā tās pilnībā. «Man katra diena ir kā Valentīna diena, ja blakus ir cilvēks, ko mīlu un kurš mani mīl,» žurnālam atklājis Jurkāns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu