Aktrisei Naomi Vatsai piedēvē romānu ar aktieri Liamu Nīsonu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kad pagājušā gada septembrī aktrise Naomi Vatsa izšķīrās ar aktieri Līvu Šraiberu, ar kuru laulībā nodzīvoti vienpadsmit gadi, sievietes fani nespēja viņu pat iztēloties kopā ar kādu citu vīrieti. Izskatās, ka aktrise netērē laiku velti, baumo, ka zvaigzne atradusi mierinājumu aktiera Liama Nīsona apskāvienos.

Sešdesmit četrus gadus vecais aktieris Liams Nīsons kopš 2009.gadā piedzīvotās sievas, aktrises Natašas Ričardsones traģiskās nāves nav sācis attiecības ar kādu no daiļā dzimuma pārstāvēm.

Aktieris intervijās vairākkārt uzsvēris, ka nav gatavs jaunām attiecībām un vēlas koncentrēties tikai uz darbu un bērnu audzināšanu. Nu runā, ka zvaigzne sācis attiecības ar aktrisi Naomi Vatsu, slavenībām ir daudz kopīgu interešu, kas tos arī satuvinājis.

Par spīti sešpadsmit gadu lielajai vecuma starpībai, tieši Naomi un Liamu prese jau sauc par nākamo Holivudas «spēka» pāri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu