Savas uzvedības dēļ aktieris Patriks Dempsijs jau atkal var pazaudēt ģimeni

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Seriāla «Grejas anatomija» zvaigzne Patriks Dempsijs pagājušā gada izskaņā paziņoja, ka izlīdzis ar sievu Džilianu Finku, nu aktieris izvairās no uzturēšanās ģimenes mājā, bet vairumu sava brīvā laika pavada, satiekoties ar draugiem vai atrodoties ofisā, kur mācās lomas, lasa scenārijus.

Patrika un Džilianas piecpadsmit gadus vecā meita vēlas izklaidēties, neklausa vecākus, tas aktieri motivē neatrasties mājās, nestrīdēties ar meitu, bet visu novelt uz sievas pleciem.

Piecpadsmit gadus vecā Talula tēvu uzskata par savu paraugu un klausa tikai viņu, bet viņš nevēlas meitu apbēdināt ar audzināšanu, aizliegumiem un nopietnām sarunām, jo vēlas vienmēr būt foršais tētis.

Slavenības sieva jau atteikusies no aktiera domas par ģimenes pieaugumu, jo vīra uzvedība viņai neliekas pieņemama un viņa negrib vienatnē audzināt vēl bērnus.

Pāra savstarpējās attiecībās viss ir kārtībā; Patriks pierādīja Džilianai, ka viņa tam var uzticēties un krāpšana vairs neatkārtosies, bet viņi nespēj izvairīties no strīdiem par meitas audzināšanu.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu