Kāpēc «Oskara» balvas nominante Portmane izlēma neapmeklēt ceremoniju?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

26.februārī tika pasniegtas prestižās «Oskara» balvas, par labāko sieviešu lomu cīnījās arī aktrise Natālija Portmane, kura balvai tika nominēta, pateicoties tēlojumam filmā «Jackie». Diemžēl slavenība nebija ieradusies uz pašu ceremoniju!

Esot pēdējos grūtniecības mēnešos, aktrise Natālija Portmane apmeklēja dažādus sarkanā paklāja pasākumus, reklamēja jauno filmu «Jackie», bet gluži vienkārši gaidāmā bērna dēļ vairs nespēj aktīvi piedalīties publiskās norisēs.

Aktrise faniem atklājusi, ka nevarēja apmeklēt prestižās balvas pasniegšanas ceremoniju savas grūtniecības dēļ. Portmane priecājas, ka viņas darbs novērtēts ar nomināciju, un tas aktrisei ļoti daudz nozīmē.

Natālija ir viena no retajām nominantēm, kura grūtniecības dēļ izvēlas neapmeklēt «Oskara» ceremoniju; laikā, kad Ketrīna Zeta Džonsa bija gaidībās, pie «Dolby Theatre» dežurēja ātrās medicīniskās palīdzības darbinieki, kuriem dzemdību gadījumā būtu slavenība jānogādā slimnīcā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu