Dziedātāju Ralfu Eilandu saista mīlas jūtas ar dziedātāju Elzu Rozentāli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Izrādās, dziedātājs Ralfs Eilands un dziedātāja Elza Rozentāle kopā mēnesi ceļoja pa Kubu un pirms brauciena jau pāris mēnešus tos saistīja mīlas jūtas. Kā raksta izdevums «Kas Jauns», dziedātāji nav komentējuši savas attiecības, bet tiem tuvu stāvošas personas neslēpj, ka Latvijas popmūzikas pasaulē izveidojies jauns pāris.

Divdesmit trīs gadus vecā dziedātāja Ralfa Eilanda un divdesmit astoņus gadus vecās dziedātājas Elzas Rozentāles attiecības attīstījušās pamazām, dziedātāji divus gadus kopā piedalījušies «Cabaret» šovā, un palēnām draudzība pāraugusi mīlā.

Runā, ka pēdējo pusgadu dziedātāji ir pāris un jau dzīvo kopā, viņu attiecības šovbiznesa pārstāvjiem nav nekāds jaunums, bet, saņemot jautājumu par attiecībām, Ralfs ir izvairīgs un paziņo, ka komentāru nebūs, tādā veidā ne apstiprinot, ne noliedzot attiecības.

Vienā no intervijām Elza nesauc vārdā mīļoto, bet paziņo, ka ir attiecībās, kurās jūtas kā maza meitene, kur otrais cilvēks ir stiprais. Tā dziedātājai ir jauna sajūta, bet ļoti laba. Dziedātāja izbauda, kā tas ir, kad var ielīst otram azotē un sasildīties.

Pāra nevēlēšanos runāt par attiecībām var saprast, kā nekā šīs abiem nav pirmās attiecības un piedzīvotas vilšanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu