Dziedātājai Alanisai Morisetei nozagtas rotaslietas divu miljonu vērtībā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

9.februārī zagļi ielauzās dziedātājas Alanisas Morisetes Losandželosas mājā un nozaga rotaslietas divu miljonu vērtībā. Zādzības laikā Morisete neatradās Losandželosā, kas liek domāt, ka zagļi zinājuši slavenības grafiku.

Nav zināms, vai zagļi paņēmuši ko citu, vai tikai rotaslietas, bet scenārijs zādzībai bijis tāds pats kā realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas apzagšanā, arī Alanisa pirms zādzības sociālajos tīklos aktīvi izvietojusi rotaslietu fotogrāfijas.

Fotogrāfijas piesaistījušas zagļus, jo parādīja, ka mākslinieces mājā atrodas vērtīgas lietas, ko zagt. Tieši fotogrāfiju izvietošanu sociālajos tīklos policija sauc par apzagšanas iemeslu.

Nepatīkamais notikums atgadījies tikai pāris nedēļas pēc tam, kad mākslinieces menedžeris paziņoja, ka nozadzis dziedātājai 4,8 miljonus dolāru.

Par spīti visam Alanisa ir pateicīga par visu labo, kas apkārt viņai, par saviem bērniem, vīru, draugiem un paziņo, ka pārējais viss ir nieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu