Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

«Erots 2017» jau šajā nedēļas nogalē!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

17. februārī un 18. februārī Ķīpsalas izstāžu hallē norisināsies starptautiskais erotikas festivāls un izstāde «Erots», informē izstāžu rīkotājsabiedrības «BT 1» mediju koordinatore Inese Libere. Uz festivāla galvenās skatuves varēs vērot vīriešu un sieviešu striptīzšovus, tāpat festivāla piedalīsies pieredzējušas ārzemju zvaigznes, ar kurām festivāla organizatori iepazīstinās pakāpeniski. Taču jau zināms, ka pirmoreiz festivālā varēs redzēt burleskas šovu.

Pēc Liberes paustā, priekšnesumi un konkursi, kas pārkāpj robežas, būs redzami uz «Wild» skatuves, savukārt pietuvinātā un intīmā gaisotnē priekšnesumus sniegs ārvalstu seksa dīvas. Ekstrēmu sajūtu cienītājiem būs veltīta šovprogramma «SM» ar ārzemju un pašmāju māksliniekiem.

Savukārt tiem, kuriem patīk ne tikai skatīties, bet arī iesaistīties, būs iespēja piedalīties dažādos konkursos.

Festivālā varēs iegādāties arī intīmus suvenīrus - masāžas eļļas, erotisko veļu, rotaļlietas pieaugušajiem, kā arī erotisko literatūru un filmas. Tāpat festivālā varēs iegūt jaunu tetovējumu vai pīrsingu.

Erotikas festivālu «Erots 2017» organizē starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība «BT 1». Biļetes var iegādāties «Biļešu servisa» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu