Zināmi visi astoņi «Supernovas» pusfinālisti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @LTV_Supernova

Svētdienas, 12. februāra vakarā norisinājās «Eirovīzijas» dziesmu konkursa atlases raidījuma «Supernova 2017» otrais ceturtdaļfināls, kurā noskaidrojās vēl četri dalībnieki, kas iekļuvuši raidījuma pusfinālā. Vislielākās skatītāju un žūrijas locekļu simpātijas atlases raidījumā izpelnījās grupa «My Radiant You», taču vēl četriniekā iekļuva The Ludvig, Santa Daņeļeviča un «Triana Park». Ilggadējais Eirovīzijas dalībnieks Markus Riva palika aiz strīpas.

Atgādinām, ka pagājušonedēļ četriniekā iekļuva Linda Leen, «Franco Franco», Lauris Valters un Miks Dukurs.

Šie dalībnieki turpina cīņu par ceļazīmi uz «Eirovīzijas» dziesmu konkursu, kas šogad norisināsies Ukrainā. Jau pēc divām nedēļām viņi turpinās dalību atlases pusfinālā.

Ludvig
Ludvig Foto: @LTV_Supernova

«Supernova 2017» raidījuma norisinājās tiešraidē, tāpat kā iepriekšējos gados to vadīja ētera personības - Ketija Šēnberga un Toms Grēviņš. Savukārt žūrijas locekļu sastāvā šogad redzami tikai vīriešu dzimuma pārstāvji - grupas «Prāta Vētra» dalībnieks Kaspars Roga, dziedātājs Intars Busulis (stājies Dona vietā), producents Dj Rudd un producents, mūzikas izdevējs Guntars Račs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu