Kanje izdzēsis visus savus «Twitter» ierakstus par Trampu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu reperis Kanje Vests (Kanye West) mikroemuāru vietnē «Twitter» izdzēsis visus ierakstus par jauno ASV prezidentu Donaldu Trampu. Vests izdzēsis piecus «Twitter» ierakstus, kas publicēti pēc 13. decembrī notikušās tikšanās ar Trampu viņa dzīvesvietā «Trump Tower» Ņujorkā. Šī tikšanās notika, kad Tramps jau bija ievēlēts ASV prezidenta amatā, bet vēl nebija tajā oficiāli inaugurēts.

Tagad izdzēstajos Vests norādīja, ka ar Trampu ticies, «lai runātu par multikulturāliem jautājumiem», tāpat Vests ierakstos izmantoja mirkļbirku «#2024» kā atsauci uz savu vēlmi kandidēt 2024.gada ASV prezidenta vēlēšanās. Ierakstos arī bija publicēta fotogrāfija ar žurnāla «Time» numuru, kurā Tramps tika atzīts par Gada cilvēku. Šo žurnālu ar savu autogrāfu Tramps uzdāvinājis Vestam.

Vestam pietuvināta persona vietnei TMZ atklājusi, ka ierakstus «Twitter» reperis izdzēsis, jo ir ļoti neapmierināts ar jaunā ASV prezidenta rīcību pirmajās divās nedēļās kopš stāšanās amatā, jo īpaši aizliegumu iebraukt cilvēkiem no pārsvarā musulmaņu apdzīvotām valstīm.

Lai gan Vests jau agrāk nereti ir izdzēsis savus iepriekšējos ierakstus «Twitter», šoreiz dzēstie ieraksti uzkrītoši satur atsauces par Trampu. Citi ieraksti, ko Vests publicējis laikā, kad rakstīja par Trampu, joprojām ir atrodami viņa «Twitter» kontā.

Vests ar Trampu tikās uzreiz pēc iznākšanas no slimnīcas, kur nonāca saistībā ar pārgurumu un miega trūkumu.

Reperis mediju uzmanības centrā nonāca novembrī ar dīvainu uzvedību koncertu laikā. Vests uz skatuves gari un plaši kritizēja politiķus, savus fanus un pauda atbalstu ASV prezidenta amatā ievēlētajam Trampam. Viņš kritizēja arī Bejonsi un viņas vīru reperi «Jay Z», paziņojot, ka «Jay Z» rīcībā esot līdzekļi, lai viņu nogalinātu. Uzņēmums «Live Nation», kas organizēja Vesta koncertus, galu galā atcēla visas atlikušās repera uzstāšanās ASV un Kanādā.

Dažas dienas pēc Trampa ievēlēšanas 8. novembrī Vests koncertā paziņoja, ka gadījumā, ja būtu piedalījies vēlēšanās, «būtu balsojis par Trampu». Daudzas slavenības, tostarp Vesta tuvs draugs dziedātājs un aktieris Džons Ledžends, ir nosodījuši reperi par viņa atbalstu jaunajam ASV prezidentam.

Pats Vests iepriekš paziņoja, ka kandidēs uz ASV prezidenta amatu 2020. gadā, bet pēc Trampa ievēlēšanas norādīja, ka tas varētu notikt 2024. gadā. Tā viņš netieši pauda atbalstu Trampam, paredzot viņa ievēlēšanu uz otru amata termiņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu