Aktrise Morena Bakarina ik mēnesi bijušajam mīļotajam maksā 20 tūkstošus dolāru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Piedaloties filmas «Deadpool», seriāla «Gotham» filmēšanā, aktrise Morena Bakarina nopelnījusi paprāvu summiņu, diemžēl iegūtajos līdzekļos nākas dalīties ar bijušo mīļoto. Slavenība izlēmusi tiesāties, lai samazinātu alimentu summu vai arī to anulētu, jo viņai vairs nav līdzekļu, lai ik mēnesi maksātu divdesmit tūkstošus.

Vadoties pēc tiesā iesniegtajiem dokumentiem, Morenai ik mēnesi jāmaksā bijušajam vīram Ostinam Čikam divdesmit tūkstošu dolāru lieli alimenti, šādu vienošanos noslēguši bijušie mīļotie.

Pēc vienošanās šāda summa aktrisei jāizmaksā tik ilgi, līdz viņi pilnībā izbeigs tiesu darbus un būs vienojušies gan par mantas sadali, gan šķiršanās noteikumiem.

Kamēr Bakarina strādā, viņas bijušais vīrs pat necenšas atrast darbu, bet dzīvo no bijušās mīļotās alimentiem.

Šķiršanās iniciators bija tieši Čiks, kurš apvainoja Morenu romantiskās attiecībās ar seriāla «Gotham» kolēģi Benu Makenziju, tajā laikā aktieriem nebija romantisku attiecību, bet nu viņi ir laimīgi romantiskās attiecībās un 2016.gadā kļuva par meitiņas vecākiem.

Tieši kļūšana par māti ir Morenas lielākais trumpis, lai izbeigtu maksāt alimentus bijušajam vīram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu