Eds Šīrans nemainīgi numur 1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«Grammy» balvai vairākkārt nominētais britu dziesmu autors Eds Šīrans (Ed Sheeran) ar savām divām jaunajām publicētajām dziesmām jau ceturto nedēļu pēc kārtas saglabājis Apvienotās Karalistes singlu topa 1. un 2. vietu, ziņo «nme.com».

Atgādinām, ka 6. janvārī publicēti pirmie jaunie Šīrana ieraksti kopš 2015. gada maijā izdotā singla «Photograph» - dziesmas «Shape of You» un «Castle On the Hill» (Asylum/Warner Music). «Shape of You» debitēja 1., bet «Castle On the Hill» - 2. vietā.

«Shape of You» straumēšanas servisos atskaņota 42,9 miljonus reižu.

Dziedātāja jaunais albums «÷» («Divide») klajā nāks 3. martā.

Atgādinām, ka Šīrans 2015. gadā uzstājās Rīgā.

13. vietā jaunā Teilores Sviftas un Zeina Malika dziesma «I Don't Wanna Live Forever», kas iekļauta drīzumā gaidāmās erotiskās filmas «Fifty Shades Darker» («Tumsa piecdesmit nokrāsās») skaņu celiņā. Visticamāk, šī dziesma drīz sasniegs topa 1. vietu.

Tikmēr albumu topā no 2. uz 1. vietu pakāpies mūzikla «La La Land» skaņu celiņš, bet 2. vietā britu dīdžeja Pīta Tonga un simfoniskā orķestra kopdarbs «Classic House» (Polydor/UMC/OMOD) - albums, kurā slavenas deju mūzikas kompozīcijas adaptētas simfoniskajam orķestrim.

Britu talantu šova «The X Factor» astotās sezonas uzvarētājas - meitenes no popgrupas «Little Mix» ar plati «Glory Days» (Syco Music/Sony) nemainīgi numur 3.

16. vietā kā jaunums Atlantas hiphopa sensācija - grupa «Migos».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu