Zināmi pirmie «Supernovas 2017» pusfinālisti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @LTV_Supernova

Svētdienas, 5.februāra vakarā norisinājās «Eirovīzijas» dziesmu konkursa atlases raidījuma «Supernova 2017» pirmais ceturtdaļfināls, kurā noskaidrojās pirmie četri dalībnieki, kas iekļuvuši raidījuma pusfinālā. Vislielākās skatītāju un žūrijas locekļu simpātijas atlases raidījumā izpelnījās Lauris Valters ar dziesmu «Magic Years». Tāpat četriniekā iekļuva arī Linda Leen, «Franco Franco» un Miks Dukurs.

Šie dalībnieki turpina cīņu par ceļazīmi uz «Eirovīzijas» dziesmu konkursu, kas šogad norisināsies Ukrainā. Jau pēc divām nedēļām viņi turpinās dalību atlases pusfinālā.

Atgādinām, ka uz skatuves 5. februāra vakarā kāpa 11 dalībnieki - Linda Leen, Katrīna Cīrule, Anna Zankovska, Lauris Valters, Edgars Kreilis, «First Question», Miks Dukurs, Pikaso, «Crime Sea», «Franco Franco», «Rock’n’Berries».

«Supernova 2017» raidījuma norisinājās tiešraidē, tāpat kā iepriekšējos gados to vadīja ētera personības - Ketija Šēnberga un Toms Grēviņš. Savukārt žūrijas locekļu sastāvā šogad redzami tikai vīriešu dzimuma pārstāvji - grupas «Prāta Vētra» dalībnieks Kaspars Roga, dziedātājs Dons, producents Dj Rudd un producents, mūzikas izdevējs Guntars Račs.

Nākamnedēļ, 12. februāra raidījumā norisināsies atlases otrais ceturtdaļfināls, kurā uz skatuves kāps Katrine Lukins, UP, Laura Lo pied. Chris Oak, Santa Daņeļeviča, The Ludvig, Miks Galvanovskis, Toms Kalderauskis, Markus Riva, «Triana Park», «My Radiant You», «The HiQ».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu