Aktierim Tomam Krūzam jauns romāns

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms pieciem gadiem aktieris Toms Krūzs izšķīrās no sievas, aktrises Keitijas Holmsas, un kopš šķiršanās nav iesaistījies nopietnās attiecībās. Nu tas ir mainījies, aktieris vairākkārt redzēts romantiskās situācijās ar savu filmas «Neiespējamā misija» partneri, aktrisi Rebeku Fergusoni.

Aktieri iepazinās jau pirms diviem gadiem, un par spīti lieliskajām attiecībām filmēšanās laukumā romāns neizveidojās, jo Krūzs satikās ar savu asistenti, bet Fergusone bija attiecībās ar sava dēla Aizeka tēvu Ludvigu Holbergu.

Pirms pāris mēnešiem aktieri satikās saviesīgā pasākumā, pēc īsas sarunas slavenības saprata, ka «dzirkstelīte» starp tiem nav zudusi, un, tā kā viņi abi nu ir brīvi cilvēki, nesaistīti attiecībās, tad izlēma dot viens otram iespēju.

Krūzs tā aizrāvies ar jaunajām attiecībām, ka lūdzis jaunajā «Neiespējamās misijas» daļā atkārtoti izmantot Fergusoni, tādā veidā pārkāpjot filmas politiku – katrā daļā izmantot jaunu aktrisi kā galvenā varoņa mīļoto. Filmas jauno daļu tuvākajā laikā sāks uzņemt Londonā.

Trīsdesmit trīs gadus vecā aktrise Rebeka Fergusone filmējas kino un televīzijas projektos jau no trīspadsmit gadu vecuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu