Aktrise Nikola Kidmena nolēmusi rakstīt biogrāfiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Nikola Kidmena izlēmusi pati saviem spēkiem uzrakstīt biogrāfiju. Grāmatā slavenība nolēmusi aprakstīt savu neveiksmīgo laulību ar aktieri Tomu Krūzu un tagadējo laulību ar mūziķi Kītu Urbanu.

Zinot Kidmenas biogrāfijas detaļas, grāmata varētu būt gana interesanta, sākumā jau nodaļas, kuras veltītas Tomam Krūzam un laulības šķiršanai, vēlāk nodaļas, kurās aprakstīta viņas tagadējā laulība un vīra ārstēšanās no alkoholisma un narkotikām.

Slavenība nolēmusi arī pastāstīt par plastiskajām operācijām, krūšu palielināšanu un vēlāk implantu izņemšanu.

Nikola jau runā ar lielākajām grāmatu izdevniecībām, lai atrastu savu īsto grāmatas izdošanai, viss, protams, atkarīgs no piedāvāto honorāru apjoma.

Viena no grāmatu izdevniecībām piedāvā Kidmenai astoņus miljonus dolāru par iespēju izdot viņas biogrāfiju.

Kidmena un Toms Krūzs apprecējās 1990.gadā un izšķīrās pēc vienpadsmit gadiem, pārim ir divi adoptēti bērni Izabella un Konors, 2006.gadā aktrise apprecējās ar mūziķi Kītu Urbanu un audzina divas bioloģiskās meitas Sandeju un Feitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu