Dziedātāja Marta Grigale laiž klajā jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Marta Grigale laiž klajā jaunu dziesmu un videoklipu «Bez 5 minūtēm». Singla producents ir Reinis Sējāns, ieraksts tapis «Tru Music Studio» Rīgā.

Dziedātāja pati ir gan mūzikas, gan vārdu autore, bet dziesmas producents – Reinis Sējāns. Ieraksts tapis studijā «Tru Music Studio». Dziesmas apstrādi (mix) veicis skaņu režisors Gatis Zaķis, savukārt videoklipu veidojis režisors un operators Ritvars Bluka.

Iepriekš zināma kā aktrise un raidījumu vadītāja, Marta Grigale ieguva plašāku popularitāti, ar savu dziesmu «Choices» iekļūstot dziesmu un izpildītāju konkursa «Supernova 2016» pusfinālā. Kopš tā laika mūziķe strādājusi pie jauna muzikālā materiāla latviešu valodā, rakstot gan mūziku, gan dziesmu vārdus. Pašlaik turpinās darbs, lai klausītājus varētu iepriecināt gan ar Martas Grigales oriģinālmūzikas koncertu, gan mini albumu. Plānots turpināt sadarbību ar Reini Sējānu un «Tru Music Studio», lai nodrošinātu augstu mūzikas ierakstu māksliniecisko un tehnisko kvalitāti.

«Dziesma ir par to īso un netveramo mirkli, kuru piedzīvojot mēs jūtamies absolūti laimīgi – brīdi pirms iemīlēšanās. Tas ir mirklis, kad otrs cilvēks šķiet perfekts un visa pasaule – neaprakstāmi skaista. Tie ir vieni no cilvēka dzīves laimīgākajiem brīžiem,» tā par jaunā singla ideju stāsta autore un izpildītāja.

Singls «Bez 5 minūtēm» atrodams Spotify, Deezer, Itunes un citās digitālās straumēšanas vietnēs, bet videoklipu iespējams noskatīties YouTube.

Mūziķe sākusi sadarbību ar New Generation Music Management aģentūru.

Dziesma tapusi ar AKKA/LAA Autora stipendijas atbalstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu