Kļuvis zināms, kāpēc šķiras aktrise Skārleta Johansone

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nesen kļuva zināms, ka viens no Holivudas skaistākajiem pāriem aktrise Skārleta Johansone un žurnālists Romēns Doriaks izlēmuši šķirties. Ārzemju prese raksta, ka par šķiršanās iemeslu kalpojusi aktrises nepastāvība, viņa ātri iemīlas un tikpat ātri aizraujas jau ar nākamo vīrieti.

Pāris iepazinās 2012.gadā, un pēc nepilna gada Skārletas zeltnesi jau rotāja saderināšanās gredzens, un drīz vien mīlnieki jau paziņoja, ka gaida bērnu.

Skārletas un Romēna meita piedzima 2014.gada septembrī, un mēnesi pēc meitiņas dzimšanas aktrise un žurnālists apprecējās.

Laulība ilga divus gadus, un tas jau ir ilgs laika posms, ņemot vērā aktrises paradumu ātri iemīlēties un tikpat ātri zaudēt interesi par vīrieti.

Romēna draugs neslēpj no preses informāciju, ka Skārleta nedzīvo kopā ar vīru jau kopš vasaras un viņu šo attiecību beigas nemaz nepārsteidz.

Vīrietim vienmēr likās, ka pāra attiecībās viss nav kārtībā un viņi nav saderīgi, jo Skārletai vajag spilgtas attiecības, kurās visu laiku viss mainās, bet Romēns ir mājās sēdētājs, kam patīk rutīna.

Par spīti paziņojumam par šķiršanos bijušie mīlnieki turpina kopā apmeklēt publiskus pasākumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu