Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Mārtiņš Kapzems Indonēzijā uzzina, kā vietējie taisa kafiju, arī no kakām

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: Facebook

Televīzijas raidījumu vadītājs, modelis, «Capital Fm» radio balss Mārtiņš Kapzems ir devies atpūtas braucienā uz Indonēziju, kur bauda arbūzus, skaisto dabu, sērfo, uzzina, kā tiek audzēti rīsi, dzer un uzzina, kā vietējie taisa dažādu veidu kafijas, arī to no kakām, kas tiek uzskatīta par visdārgāko kafiju pasaulē.

Diskusija ar ananasu??? #healthyfood #breakfast #fit #indonesia #bali

A photo posted by Martins Kapzems (@kapzeminators) on

Šai pilsētai piemīt, kas īpašs. Tas vaibiņš ir neaprakstāmi labs ? #ubud #bali #vespa #jāsajūtkatrampašam

A photo posted by Martins Kapzems (@kapzeminators) on







Sanāca paviesoties sapņu valstībā ? #dreamscometrue #kookoftheday #uluwatu

A photo posted by Martins Kapzems (@kapzeminators) on



Man ļoti garšo mazie arbūzi bez sēkliņām ? #indonesia #aftersurfing #watermelon #uluwatu

A photo posted by Martins Kapzems (@kapzeminators) on



Uz augšu