Lamars Odoms filmē savu realitātes šovu par atturēšanos no narkotikām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Basketbola zvaigzne Lamars Odoms pēc šķiršanās no realitātes šovu zvaigznes Klojas Kardašjanas paziņoja, ka nekad vairāk nebūs redzams nevienā realitātes šovā, izskatās, sportists pārdomājis, jo sācis uzņemt pats savu realitātes šovu, kurā demonstrēs, kā viņam izdodas atturēties no narkotisko vielu lietošanas.

Nedēļu pēc iznākšanas no rehabilitācijas iestādes Odoms jau redzēts Losandželosā, un par brīnumu tā atbalstītājiem vīrieti pavada televīzijas kameras.

Izrādās, Odoms izlēmis filmēt pats savu realitātes šovu, kurā parādīs savu cīņu un spēju atturēties no narkotiku lietošanas.

Odoms vēlas parādīt skatītājiem savu dzīvi un to, kā viņš atgriežas ierastajā dzīves ritmā. Piedaloties Kardašjanu ģimenes realitātes šovā, sportists pazaudēja savu karjeru, finansiālos līdzekļus un beigu beigās arī sievu.

Šovu basketbolists uzskata par lielisku iespēju parādīt citiem narkotiku atkarīgajiem, ka ir iespējams atgriezties ierastajā dzīvē un nelietot narkotikas, turklāt aizņemtība atturēs viņu pašu no atkarības valgiem.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu