Andželīna Džolija nav ļāvusi aktierim Bredam Pitam apsveikt meitiņu dzimšanas dienā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktiera Breda parādīšanās «Golden globe» ceremonijā bija viens no svinīgā vakara lieliskākajiem momentiem, viesi aktierim aplaudēja, stāvot kājās.Tieši šāds atbalsts ir tas, kas aktierim nepieciešams, kā nekā viņa cīņa ar aktrisi Andželīnu Džoliju par bērnu aizbildniecību vēl atrodas sākuma stadijā.

Breds savus sešus bērnus pēdējo reizi redzēja Ziemassvētku laikā, bija plānots, ka viņš varēs pavadīt kopā ar atvasēm Jaunā gada dienu, bet Džolija atcēla šo ieceri, jo kopā ar bērniem devās uz Kolorādo.

Nu aktrise nav ļāvusi aktierim klātienē apsveikt viņu adoptēto meitu Zaharu dzimšanas dienā, kaut Pits vairākas dienas slavenībai lūdzis iespēju kaut uz mirkli satikt meitu, lai to apsveiktu un samīļotu.

Džolija joprojām mēģina ikvienam pierādīt, ka Pita klātbūtne negatīvi ietekmē bērnus, tāpēc ļauj tam reizi pa reizei satikt bērnus tikai psihologa klātbūtnē.

Šādi Andželīna savā veidā neievēro tiesas lēmumu, kura ietvaros aktierim, iepriekš informējot Džoliju, ir iespēja satikt bērnus, kad vien viņš to vēlas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu