Kāpēc Ciara izbeidz piecpadsmit miljonus vērto tiesas prāvu pret sava bērna tēvu reperi Future?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Ciara vairs netur ļaunu prātu uz bijušo mīļoto reperi Future un nevēlas neko kopīgu ar sava bērna tēvu, tāpēc atsaukusi prasību tiesā un vairs nevēlas tiesāties, lai iegūtu piecpadsmit miljonus dolāru.

Dziedātāja bija iesniegusi prasību tiesā, jo Future intervijās un sociālo tīklu ierakstos apmeloja viņu un viņas tagadējo vīru sportistu Raselu Vilsonu.

Tā kā Ciara pati atsaukusi savu iesniegumu tiesā, viņai nebūs iespējas atkārtoti iesniegt prasību pret Future, pat ja viņš nākotnē apmelos viņu vai tās vīru.

Future, ar kuru dziedātājai ir kopīgs bērns, uzskata, ka pati māksliniece ir vainīga pie viņa izteikumiem, jo pati netiešā veidā aizvainojusi viņu ar saviem dziesmu tekstiem.

Ciara vairs nevēlas neko dzirdēt par sava pirmdzimtā tēvu, nevēlas nekādas negācijas, bet vēlas dzīvot mīlestībā un pozitīvisma un piedošanas aurā otro reizi kļūt par māmiņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu