Aktieris Marks Vālbergs nekad neļautu meitai satikties ar Džastinu Bīberu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Marks Vālbergs intervijā pastāstījis, ka nekad neļautu savai pusaudzei meitai tikties ar viņas simpātiju dziedātāju Džastinu Bīberu. Vālbergs piebildis, ka tas notiktu tikai «pār viņa līķi».

Mākslinieks kopā ar sievu rīkojis īpašas vakariņas, kurās viņu ģimenes māju apmeklējis arī dziedātājs Džastins Bībers, kurš uzreiz iekarojis trīspadsmit gadus vecās Ellas sirdi.

Meitenīte tēvam teikusi, ka Džastins būs tās vīrs, uz ko Vālbergs atbildējis, ka tas notiks tikai «pār viņa līķi» vai, pareizāk, «pār viņu abu līķiem».

Tā kā aktieris 1988.gadā četrdesmit piecas dienas pavadījis cietumā par uzbrukumu pārdevējam laikā, kad mēģinājis iegādāties alkoholu, viņš uzskata, ka zina, kāda ir cietuma dzīve, un nebaidītos tur atgriezties.

Beigu beigās, dzirdot, ka tēvs plāno sākt dziedātāja karjeru, ja meitene nepārdomās, viņa izlēma tomēr neapprecēties ar Bīberu nākotnē, jo tēva dziedāšana to apkaunotu visas pasaules priekšā.

Vālbergs smejot izteicies, ka tas ir lielisks ieteikums ikvienam vecākam - spekulēt uz to, kas nepatīk viņu bērniem, lai iegūtu kāroto atbildi.







KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu