Pēc mēneša ārstēšanās rehabilitācijas iestādē Lamars Odoms atgriezies mājās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Basketbola zvaigzne Lamars Odoms mēnesi pavadījis rehabilitācijas iestādē, kur ārstējies no narkotiku atkarības. Nu sportists jūtas atkopies, uzvarējis atkarību un devies mājās ar pozitīvu skatu uz Jauno gadu.

Basketbola zvaigzne labprātīgi devās uz klīniku, lai būtu drošs, ka neatgriezīsies narkotiku valgos, Lamars apmeklēja grupu, kā arī privātos psiholoģijas seansus, lai saprastu, kāpēc lietojis narkotikas, un lai iemācītos atrast spēku un vairs tās nelietot.

Odoms vēlas būt vienmēr viņš pats bērnu dēļ un nelikt tiem baidīties, vai viņu tēvs ir dzīvs.

Zvaigzne nu atkal jūtas viņš pats par visiem simts procentiem, tāpēc devies prom no klīnikas, lai sāktu jaunu, skaistu dzīvi, tālu prom no ierastās dzīves, kurā lietoja apreibinošās vielas.

2015.gada oktobrī basketbolists pārdozēja narkotikas vienā no Nevadas štata bordeļiem un ilgu laiku atradās komā, pie slimības gultas tam līdzās bija tajā laikā vēl viņa oficiālā sieva Kloja Kardašjana, 2016.gada decembrī pāris izšķīrās.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu