Vai princis Čārlzs krāpis savu sievu Kamillu?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Princis Čārlzs jau otro reizi iekļuvis krāpšanas skandālā. Šoreiz princim nāksies daudz ko paskaidrot savai otrajai sievai Kamillai, kura vienmēr uzskatījusi, ka Čārlzs ir zem viņas tupeles.

Grāmatā «Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life» ir teikts, ka sešdesmit astoņus gadus vecais princis, esot vēl laulībā ar princesi Diānu, krāpis to ne tikai ar savu tagadējo sievu Kamillu, bet vēl ar seksīgu, blondu palīdzi Sjū Tovnsendu.

Pārim tuvu stāvošas personas stāsta, ka Čārlza sieva jūtas pazemota un nesaprašanā, kāpēc viņš krāpis viņu, jo viņi bijuši tik laimīgi.

Čārlzs un Kamilla bija kopā gan pirms viņa laulībām ar princesi Diānu, gan arī laulības laikā Kamilla turpināja turēt princi savās važās, izmantojot seksu.

Tieši tāpēc sievietei grūti atzīt, ka viņas vīru seksuāli spējusi uzrunāt vēl kāda cita sieviete.

Tā kā Kamilla nav no sievietēm, kuras spēj emocijas noturēt pie sevis, tad, uzzinot par prinča romānu, viņa virzienā lidojusi puķu vāze, kura gan sašķīdusi pret sienu, ne prinča galvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu