Foto: «Astro’n’out» prezentē piekto studijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Ceturtdien Spīķeru koncertzālē, klātesot daudziem draugiem un mūziķiem, norisinājās pašmāju grupas «Astro’n’out» jaunākā, piektā studijas albuma «Urda» prezentācija. Albumā apkopotas 12 dziesmas, kuru priekšvēstneši ir iepriekšējos divos gados izdotie singli «Turies» un «Atskatos», kā arī pagājušā gada novembra sākumā izdotais singls «Satiksimies, tiksimies». Aplūko foto no prezentācijas!

Grupa sadarbībā ar producentu un albuma dziesmu līdzautoru «DJ Rudd» jaunajā albumā dažādo savu skanējumu, atsakoties no kategorizēšanas konkrētā žanrā - līdzās ierastajiem ģitāru tembriem jūtama elektroniskās un deju mūzikas klātbūtne.

Grupa šogad dosies koncertturnejā. «Jaunajā koncertprogrammā mēs izspēlēsim spilgtākās skaņu ainavas un galvenos albuma jautājumus, vienlaikus ar scenogrāfijas palīdzību radot kosmisku atmosfēru. Protams, kopīgi atcerēsimies arī savas iepriekšējo albumu pērles,» izteicās grupas soliste Māra Upmane-Holšteine.

Pirmais koncerts 10. februārī notiks Līvānu kultūras namā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu