Ventspils slēpošanas kalnā «Lemberga hūte» sāk pūst sniegu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Ventspils slēpošanas kalnā «Lemberga hūte» ir sākta sniega pūšana. Slēpošanas kalnu ziemas prieku baudītājiem plāno atvērt svētdien, 8. janvārī, informēja olimpiskā centra «Ventspils» mārketinga menedžeris Rolands Gorškovs.

Vadoties pēc laika prognozēm, plānots, ka sniega segas sagatavošana turpināsies līdz 8.janvārim. Svētdien plkst.11 plānots atvērt slēpošanas trasi ar centrālo pacēlāju, iesācēju slēpošanas trasi, kameršļūkšanas trasi un bērnu ragaviņu kalniņu.

Sniega sagatavošana notiek ar sešiem sniega lielgabaliem.

Slēpošanas kalnā mākslīgā sniega segas sagatavošana var notikt, ja gaisa temperatūra pastāvīgi ir zemāka par mīnus trim grādiem. Lietošanai sagatavots arī viss slēpošanas un snovborda inventārs.

Interesentiem arī šogad tiks organizētas slēpošanas un snovborda individuālās apmācības un apmācības grupās ar vairākām nodarbībām instruktora vadībā. Apmācību grupas ir paredzētas interesentiem bez iepriekšējas slēpošanas vai snovborda pieredzes. Slēpošanas un snovborda apmācības paredzētas bērniem no sešu gadu vecuma. Pieaugušajiem vecuma ierobežojuma apmācībām nav.

Pakalpojumu cenas «Lemberga hūtē» ir palikušas iepriekšējā gada līmenī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu