Dziedātāja Ciara priecājas par grūtniecību, publiskojot neskaitāmas grūtnieces vēdera fotogrāfijas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātājas Ciaras grūtnieces vēders turpina augt un augt, tajā lieliski ikviens var noraudzīties, apskatot viņas fotogrāfijas «Instagram». Māksliniece vasarā apprecējās un nu gaida pirmo kopīgo bērnu ar sportistu Raselu Vilsonu.

1st Selfie Of The #NewYear ☺️ ⛄️ #GoHawks

A photo posted by Ciara (@ciara) on

Gaidāmais bērns būs otrais bērns seksīgajai dziedātājai Ciarai, kura jau audzina nepilnus divus gadus vecu dēlu Future, kurš dzimis attiecībās ar reperi Future. Grūtniecības laikā reperis krāpa dziedātāju, un tāpēc viņi izšķīrās, pirms vēl Future juniors nāca pasaulē.

Good Morning ?

A photo posted by Ciara (@ciara) on

Future juniors ir laimīgs, ka kļūs par vecāko brāli, un jau iemēģina liela vīra lomu, mammas kāzās viņš, tērpies smokingā, pienesa gredzenus, nu mazais puisītis rūpējas par mammu, kamēr viņa patēvs nav mājās.

Loved working with @CalvinKlein on this special project! #mycalvins #ad

A photo posted by Ciara (@ciara) on

Vienā no grūtniecības fotogrāfijām Ciara redzama sporta krūšturī un džinsu kombinezonā, bet citā - sporta džemperītī, kuru rotā viņas vīra numurs.

Ne Ciara, ne Rasels nevar vien sagaidīt mirkli, kad kļūs par vecākiem, slavenības ir viens no retajiem pāriem, kuri ar seksu nodarbojās tikai pēc laulībām.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu