Notiks ikgadējais grupas «Keksi» pasākums «Skudrupūznis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Deju klubā «9. vilnis» 2. janvārī plkst.19 notiks grupas «Keksi» ikgadējais pasākums «Skudrupūznis», informē grupas menedžeris Ingus Leontjevs. «Skudrupūznis» norisināsies demito gadu pēc kārtas. Koncerta laikā kopā ar grupu «Keksi» uz skatuves kāps arī «The Swamp Shakers» un «Billy B Trio» no Latvijas, kā arī «Hog Band» no Lietuvas. Ballīti vadīs Andris Freidenfelds.

Keksi spēlē rokenrola, rokabillī, bugi, kā arī ritma un blūza stila mūziku. Grupa dibināta 1997. gadā Cēsīs. Šo gadu laikā «Keksi» piedzīvojuši raibu koncertdzīvi, muzicējuši festivālos Latvijā un ārvalstīs, priecējuši publiku autorkoncertos un piedzīvojuši dažādas pārmaiņas.

Grupas sastāvā muzicē seši profesionāli mūziķi - Dāvis Matskins (vokāls), Viktors Eunapu (elektriskā ģitāra, bekvokāls), Gints Žilinskis (taustiņi), Villijs Strods (sitamie instrumenti), Roberts Martinovskis (tenorsaksofons) un Aleksandrs Sircovs (bass).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu