Uzpildes stacijā nozagta reperes Karalienes Latifas automašīna

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Karalienes Latifas automašīna nozagta benzīna uzpildes brīdī vienā no Atlantas gāzes uzpildes stacijām. Automašīnu nav vadījusi pati repere, bet gan viņas draudzene.

Kā stāsta ziņu kanāls «Fox5», ar reperes automašīnu braukusi četrdesmit sešus gadus veca sieviete, kura apstājusies uzpildes stacijā, un, kamēr viņa lējusi automašīnā degvielu, kāds nezināms vīrietis pieskrējis pie mašīnas, iekāpis tajā un aizbraucis ar mākslinieces 2015.gada «Mercedes Benz S63» automašīnu.

Drīz vien policija atradusi automašīnu pie daudzdzīvokļu mājas, un novērošanas kameras rāda, ka no tās izkāpuši trīs vīrieši, kurus nu meklē policija.

Noziedzniekiem nekāds lielais guvums nav ticis no automašīnas pazagšanas, tajā atradās tikai sulas pakas un augļi, pat rokassomiņa bijusi uz automašīnas vadītājas pleca.

Šī nav pirmā reize, kad Karaliene Latifa cieš no šāda veida noziegumiem. 1995. gadā mākslinieces automašīnu nozaga divi nepilngadīgi jaunieši, kuri zādzības laikā sašāva viņas mīļoto un miesassargu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu