Valters Frīdenbergs iejūtas uzziņu operatora lomā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Trešdien, 4. jūlijā, Dziesmu un Deju svētku bezmaksas telefona uzziņu operatoru lomā iejutās sabiedrībā pazīstami cilvēki, tostarp mūziķis Valters Frīdenbergs.

Kā novēroja TVNET, Valters turpina audzēt šikas ūsas, kā arī izskatās dzīvespriecīgs un veselīgs.

Frīdenbergam pievienojās un uz zvanītāju jautājumiem par Dziesmu svētkiem atbildēja kultūras ministre Dace Melbārde, reperis Edavārdi, dziedātāja Rūta Dūduma, kā arī Inga Vasiļjeva, Dziesmu svētku sabiedrisko attiecību vadītāja, un Signe Pujāte, svētku organizatoru - Latvijas Nacionālā Kultūras centra direktore.

Jau vēstīts, ka pērnā gada izskaņā Ziedot.lv publiskoja ierakstu, kurā aicināja iedzīvotājus ziedot līdzekļus Valtera cīņai pret vēzi.

Sarunā ar TVNET šā gada aprīlī mūziķis atklāja, ka, «neņemot vērā to, ka vēl daudz kas ir jādara un daudz kas ir priekšā [ārstēšanas ziņā], pašsajūta salīdzinoši ir ļoti laba. Beidzot varu izkustēties ārpus mājas, ne tikai sēdēt dīvānā.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu