Kardašjanu pametusi tikko dzimušās meitiņas māte, līdzi ņemot meitu, iedzīvi un pat ēdienu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

17.decembrī Kardašjanu ģimenes pārstāvis Roberts Kardašjans sociālajos tīklos publiskojis informāciju, ka viņu pametusi tikko dzimušās meitiņas māte Blac China, līdzi ņemot gan meitu Drīmu, gan to iedzīvi, un iztukšojusi pat ledusskapi.

Roberts, rādot meitiņas tukšo gultiņu, Ziemassvētku eglīti ar rotājumiem, raudājis, apzinoties, ka svētki būs jāsvin bez meitas.

Vīrietis nekautrējās atzīt, ka bijusī līgava salauzusi tā sirdi un nu, nevarot tikties ar meitu, viņš jūtas vēl sāpinātāks nekā pirms pāris dienām, kad hakeri ielauzās Blac Chinas «Instagram» kontā.

Hakeri atklātībā publiskoja sievietes privātās ziņas, kurās sieviete Robertu sauc par resnu un slinku un piebilst, ka precas ar to, tikai lai izmantotu daļu no Kardašjanu popularitātes savā labā.

Roberts raksta, ka viņš mīlējis sava bērna māti un rūpējies par to gluži kā par karalieni, vairākkārt stājies pretī ģimenei, lai aizsargātu viņu, un viss, ko vēlējies, ir dzīvot laimīgi.

Tieši pirms svētkiem viņš iegādājās savai mazajai ģimenītei māju, un nu viņa to pametusi, līdzi paņemot visu iedzīvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu