Raiens Reinoldss iegūst zvaigzni Holivudas Slavas alejā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kanādas aktieris Raiens Reinoldss ceturtdien ieguva zvaigzni Holivudas Slavas alejā un paziņoja, ka šis pagodinājums pārspēj jebko, ko viņš spētu iedomāties. 40 gadus vecais Reinoldss, kuru pavadīja viņa sieva amerikāņu aktrise Bleika Laivlija un abas viņu meitas, atcerējās, ka pirms 15 gadiem kopā ar brāli apmeklējis Holivudu un bijis sajūsmā, ka kino leģendas ir iemūžinātas ar zvaigznēm šajā Holivudas bulvāra alejā.

«Tas, ka mans vārds ir starp viņiem, pārspēj jebko, ko es spētu iedomāties,» sacīja Reinoldss, kurš šonedēļ tika nominēts «Zelta globusam» par lomu filmā «Deadpool» («Dedpūls»).

Zvaigznes izveidošanas ceremonijā kopā ar viņu bija šīs filmas scenāristi Rets Rīss un Pols Verniks, kas slavēja Reinoldsu kā «visdižāko, vislabāko puisi, ko mēs pazīstam».

Rīss atcerējās epizodi no «Dedpūla» filmēšanas laika Kanādas pilsētā Vankūverā, kad Reinoldss īstenojis ar vēzi slimas meitenes vēlmi satikt šīs filmas galveno varoni un pat nofilmējis ainu tieši viņai.

Verniks pajokoja, ka Reinoldss mūžīgi tiks pieminēts Holivudas Slavas alejā, ja viņa zvaigzni nepiemeklēs jaunievēlētā ASV prezidenta Donalda Trampa zvaigznes liktenis. Trampa zvaigzni Slavas alejā nesen sadauzīja kāds viņa pretinieks.

Foto: publicitātes

«Mēdz teikt, ka dimanti ir mūžīgi. Mūsu labais draugs, tāds ir arī cements, ja vien tu nekandidē uz prezidenta amatu un kāds neuzbrūk tavai zvaigznei ar āmuru. Tomēr tu nevari [kandidēt], jo esi kanādietis,» sacīja Verniks.

Vankūverā dzimušais Reinoldss sāka savu karjeru, filmējoties televīzijas filmās un seriālos, bet kļuva atpazīstams tikai pēc pārcelšanās uz Losandželosu.

Viņš tēlojis vairākās filmās, kurām pamatā ir komiksi, tai skaitā filmās «X-Men Origins: Wolverine» («X-cilvēki: Sākums. Vilknadzis»), «Green Lantern» («Zaļā laterna») un «Dedpūls».

Kad žurnāls «People» 2010. gadā atzina Reinoldsu par seksīgāko vīrieti, viņš bija precējies ar aktrisi Skārletu Johansoni. Pēc šīs laulības šķiršanas Reinoldss 2012. gadā apprecēja Laivliju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu