Haidena Panetjēra: «Mans galvenais dzīves uzdevums ir rūpēties, lai mana meita ir dzīva»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Haidena Panetjēra intervijā atzinusi, ka viņai dzīvē pats būtiskākais ir divus gadus vecā meita Kaija un tieši rūpes par viņas dzīvību ir viņas lielākais uzdevums, ne filmēšanās.

Haidena atzinusi, ka divus gadus vecu bērnu interesē pilnīgi viss un viss, kas pagadās ceļā, tiek ņemts rokās, un tas var būt bīstami, gluži tāpat kā dažādu lietu nonākšana mutē. Tieši tāpēc aktrise par savu galveno uzdevumu dzīvē uzskata rūpēties, lai viņas meita paliek dzīva.

Panetjēra intervijā neslēpa, ka tieši grūtniecība likusi viņai saprast, kuri ir patiesi draugi, bet kuri tikai ballīšu draugi.

Gaidot bērnu, viss, kas uztraucis aktrisi, bija veselīgs dzīvesveids, izgulēšanās, pastaigas, un daudzi, ar kuriem viņa gadu laikā apmeklēja dažādas ballītes, gluži vienkārši vairāk nevēlējās būt viņas draugu lokā dažādo interešu dēļ.

Pēc meitas dzimšanas aktrise divas reizes atradās klīnikā, kur ārstēja pēcdzemdību depresiju, bet pat depresijas fakts nebaida viņu un slavenība kopā ar vīru, bokseri Vladimiru Kļičko tuvākajā laikā otro reizi kļūs par vecākiem.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu