Aktrise Renē Zelvēgere mīļotā dēļ bija spiesta liecināt tiesā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrisei Renē Zelvēgerei bija jāierodas tiesā un jāliecina par sava mīļotā ienākumu lielumu. Sievietes mīļoto viņa bērna māte iesūdzējusi tiesā, jo nav apmierināta ar vīrieša maksāto alimentu lielumu.

Doils Brethols un Sjūzena Melvoja audzina kopīgu meitiņu, un sieviete ir droša, ka viņas bērna tēvs ekonomē uz meitas rēķina, nemaksājot gana lielu alimentu summu.

Sieviete iesūdzējusi vīrieti tiesā, pārmetot tam ekskluzīvu dzīvesveidu, kurā viņš spēj sev iegādāties visu, ko sirds kāro, bet tajā pašā laikā viņa nespēj meitai iegādāties vajadzīgās lietas.

Zelvēgere tiesā izteikusies, ka viņa un mīļotais nedzīvo tik greznu dzīvi kā sievietes savāktajos pierādījumos, jo viss, ko viņa iesniegusi tiesā, ir vairāku gadu laikā savākti pierādījumi un tas nekādā veidā neparāda viņu ikdienu un tēriņus.

Lai vai kā, tiesa zvaigznei liek atskaitīties par saņemtajām dāvanām, kuras tai dāvājis mīļotais, jo dāvanu summas nav samērojamas ar vīrieša mēneša ienākumiem.

Pagaidām vēl nav zināms, vai aktrises mīļotajam būs jāmaksā lielāki alimenti, tiesa vēl izskata visus Sjūzenas iesniegtos pierādījumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu