Atverot jaunu deju zāli, klubs «Golden» nosvin vienpadsmit gadu jubileju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aivis Veide

Aizvadītajā sestdienā bārs-klubs «Golden» nosvinēja ne tikai savu dzimšanas dienu, bet arī dāvāja kluba klientiem vēl vienu deju zāli. Uz svinībām sanākušie pārsteigumu «saņēma» pēc oficiālās daļas - pēc tam, kad tika sniegti un saņemti pateicības vārdi, dejotāja Šellija klātesošos iepazīstināja ar jauno deju placi.

2016. gadā pienesumu kluba publikai joprojām sniedz LGBT biedrības «Mozaīka» 2015. gadā organizētais «Europride», kā arī politiķu attieksmes maiņa pret LGBT kopienu, kas savukārt reducējās apmeklētāju skaita pieaugumā bārā-klubā «Golden», pat neskatoties uz sarūkošu iedzīvotāju skaitu valstī.

Kluba «Golden» komandas vadītājs Maigurs Skangalis cer, ka ar otrās deju zāles atklāšanu izdosies apmierināt ne tikai klientu dažādo muzikālo gaumi, bet arī piesaistīt vairāk homoseksuālu un biseksuālu sieviešu, kuru Latvijā ir skaitliski vairāk nekā geju, jo, balstoties uz oficiālajiem datiem, vīriešu/sieviešu proporcija Rīgā vien ir aptuveni 45% pret 55%, taču bārā-klubā «Golden» sieviešu skaits ir neadekvāti zems attiecībā pret kopējo klientu skaitu, iedalot pēc dzimuma.

Vakara gaitā viesus izklaidēja Varšavas nakts klubu dzīves atraktīvais dziedātājs un DJ Nick, kā arī pašmāju deju grupas MALE Empire NIGHT _out SHOW puiši.

Uz jaunās skatuves kāpa ārzemju viesis Nick Sinckler, taču pēc neilga brīža skatuvi pārņēma pašmāju deju grupas Men Show puiši.

Tika pasniegta zemeņu kūka, un ballīte turpinājās līdz pat vēlam rītam, par dejotāju muzikālo baudījumu visas nakts garumā rūpējās DJ CIMO un DJ MR.B.

Dreskods viesiem nebija obligāts, taču tika lūgts izvēlēties melnu apģērbu ar zaļiem akcentiem, kas simbolizē harmoniju ar kosmosu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu