Apgādā «Kontinents» iznāk «ellīgi karsts trilleris»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgādā «Kontinents» klajā nācis Endrū Grosa (Andrew Gross) trilleris «Melnais zelts» («Reckless»), ko no angļu valodas tulkojusi Gunita Mežule. ««Melnais zelts» ir ellīgi karsts trilleris un Endrū Gross ir vislabākais!» par šo grāmatu saka viens no pasaules turīgākajiem rakstniekiem Džeimss Patersons.

Par grāmatu

Bijušo izmeklētāju Taju Hauku satriec televīzijā dzirdētā ziņa – ļauni iebrucēji nogalinājuši brokera ģimeni, kuras daļa bija arī kāda viņam ļoti dārga sieviete… Tajs kopā ar Naomi Blūmu, Savienoto Valstu Finanšu departamenta aģenti, veic izmeklēšanu un atklāj nežēlīgi smalki izstrādātu globālu shēmu, kas ved uz pasaules finanšu sistēmas katastrofu.

Par autoru

Endrū Gross ir «New York Times» un starptautisku bestselleru autors. Viņš ir arī piecu bestselleru līdzautors – sadarbībā ar Džeimsu Patersonu. Viņa kontā ir krietna daļa «New York Times» bestselleru, dažkārt pat vairāki vienlaikus. Grosa spalvai pieder arī nervus kutinošais trilleris «15 sekundes».

Rakstnieka mājas lapa

Foto: publicitātes

«Gross atrodas vienā kompānijā ar tādiem mūsdienu prozas meistariem kā Lī Čailds un Harlans Kobens,» tā raksta «Connecticut Post».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu