Miljonārs Krūmiņš sponsorē Ances Annas Šternbergas mācības Londonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Decembra sākumā grāmatu plauktos nonāca jau trešā Ances Annas Šternbergas grāmata – «Topi vesels ar mājas ēdienu». Grāmatas prezentācijas pasākuma viesu vidū bija arī populārais uzņēmējs, miljonārs Jūlijs Krūmiņš, kam autore teica pateicības vārdus par to, ka viņš devis iespēju iegūt izglītību ārzemēs.

«Ir kāds cilvēks, kam šī pavārgrāmata varbūt nenoderēs tik daudz kā citiem, jo viņš labi iztiek arī ar speķa pīrādziņiem un ikdienišķu cigāru. Tomēr šis ir cilvēks, kam esmu ļoti pateicīga par atbalstu, lai varētu iegūt savu izglītību un man būtu pamats darīt visu to, ko šobrīd daru,» savas grāmatas atvēršanas svētkos «Restorānā 3» teica Ance Anna Šternberga. «Varbūt tas viņam tāds rokas vēziens vien ir, taču man tas ir sākums manai karjerai un dzīvei.»

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš finansiāli atbalsta Ances Annas Šternbergas mācības Naturopātiskās medicīnas koledžā (The College of Naturopathic medicine) Londonā. Tikai pateicoties viņa labvēlībai un Ances vēlmei iegūt zināšanas, Latvija sāk iepazīt naturopātiju – alternatīvās medicīnas sistēmu, kas, izmantojot dabas dziedinošo spēku, atbalsta ķermeņa spēju atveseļoties dabīgā veidā.

«Par Jūlija Krūmiņa dāsno palīdzību man jāpasakās arī savai vecmāmiņai Benitai, kura Jūliju pazīst jau sen. Jūlijs manai ģimenei ir ļoti tuvs cilvēks,» speciāli Tvnet.lv komentē Ance Anna Šternberga. «Vecmāmiņa bija aizlikusi vārdu, ka vēlos studēt Londonā, tāpēc pienāca reize, kad braucām ciemos pie Jūlija uz Baltezeru ar speķa pīrādziņiem, jo tie viņam ļoti garšo. Tā kā Jūlija mazmeita arī studēja Londonā, viņš bija uzaicinājis mūs ciemos aprunāties. Atceros, ka pats mācību temats tika apskatīts kā pēdējais – patiesībā Jūlijs vienkārši gribēja zināt, kā mums visiem klājas. Runājot par Londonu, Jūlijs ieminējās, ka ēdiens Londonā ir negaršīgs un viņa mazmeitai būs jāparūpējas, lai man ir, ko ēst, ko darīt un, lai es neapmaldos lielajā metropolē. Toreiz pēc tikšanās man palika silta sajūta par to, ka cilvēks ir ne tikai gatavs atbalstīt manas mācības Londonā, bet viņam arī patiešām rūp, lai man tur viss izdotos.»

Foto: publicitātes

Taujāta par to, kā viņa komentē Jūlija Krūmiņa pretrunīgo reputāciju, Ance atbild: «Esmu pamanījusi, ka mediju telpā cilvēku var parādīt tieši tādu, kādu sabiedrībai to vēlas parādīt. Dažbrīd skatos uz to kā uz dzīvo kino, tāpēc man vienmēr paliek atvērts jautājums – vai mediju radītajās «filmās» viss ir balstīts uz patiesiem notikumiem? Konkrēti par Jūliju varu teikt, ka ar viņa reputāciju tiek manipulēts, pašu cilvēku vispār nepazīstot. Par to man reizēm ir kauns gan žurnālistu vietā, gan to cilvēku vietā, kas akli tic visam uzrakstītajam. Pazīstot Jūliju personīgi un jūtot viņa atbalstu, esmu neizsakāmi pateicīga. Jūlijs manu sapni ir padarījis par realitāti, sponsorējot mācības Londonā. Es Jūlijam nelūdzu naudu, es lūdzu iespēju – es lūdzu makšķeri, lai varētu mācīties ķert zivis pati. Viņš man to sniedza.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu