Ventspils bigbends muzicēs kopā ar «Latvian Blues Band»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

14. decembrī teātra namā «Jūras vārti» notiks ceturtais šā gada koncerts sērijā «Džems ar Ventspils bigbendu», kurā kopā ar vietējo mūziķu kolektīvu muzicēs starptautiski atzītākā Latvijas blūza grupa «Latvian Blues Band».

Pagājušogad Ventspils bigbends teātra namā «Jūras vārti» sniedza četrus šādus koncertus, viesos uzņemot gan saksofonistu Gintu Pabērzu, gan dziedātājus Kristīni Prauliņu, Aiju Andrejevu un Intaru Busuli. Arī šogad, bigbendam sadarbojoties ar teātra namu «Jūras vārti», notiek vairāki koncerti «Džems ar Ventspils bigbendu» ietvaros. Pirmie divi kopā ar dziedātāju Aiju Vītoliņu un basģitāristu Edvīnu Ozolu, kā arī ar Jolantu Gulbi-Paškeviču un Denisu Paškeviču izskanēja jau pavasara cēlienā.

Rudens sezonu Ventspils bigbends atklāja, muzicējot kopā ar igauņu dziedātāju Sofiju Rubinu un perkusionistu Rihardu Fedotovu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu