Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Seksīgā Rataikovski dusmīga par kailfoto publicēšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Džonatans Leders

Gadu pirms satriecošā brunete Emīlija Rataikovski (Emily Ratajkowski) guva plašāku atpazīstamību, gandrīz kaila filmējoties amerikāņu R&B dziedoņa Robina Tika (Robin Thicke) dziesmas «Blurred Lines» klipā, daiļava bija pozējusi slavenajam fotogrāfam Džonatanam Lederam (Jonathan Leder).

Leders uzņēma aptuveni 100 pikantas fotogrāfijas ar «Polaroid» fotoaparātu. Bildēs Emīlija redzama vai nu apakšveļā, vai pavisam kaila.

Tagad no šīs kolekcijas 71 bilde publicēta nule izdotajā grāmatā «Leder/Ratajkowski». Tās aprakstā fotogrāfs raksta, ka šī grāmata ir ar «neticami jutekliskiem foto». Grūti nepiekrist, jo Emīlija Rataikovski tiešām ir viena no šā brīža pasaules skaistākajām sievietēm!

«Viņā ir verdošs seksapīls. Ir jābrīnās, kā viņa «nenonesa studijas jumtu»,» rakstīts grāmatā.

Foto: Džonatans Leders

USA Today ziņo, ka šie polaroīdi arī tiks izstādīti Čelsijas «Castor» galerijā februārī.

Tomēr pati Emīlija, kā izrādās, nav sajūsmā par šādas grāmatas iznākšanu. Lai arī viņai nav likumīgu tiesību apturēt šādas grāmatas iznākšanu, vairākos tvītos viņas raksta, ka šāda rīcība ir viņas tiesību pārkāpums.

«Es nevēlējos publiski runāt par šo gadījumu, lai nereklamētu grāmatu, taču nu man ir gana,» viņa tvīto.

Viņa raksta, ka piecas no bildēm tiešām tika izmantotas sākotnējam mērķim - kādam 2012. gada mākslas žurnālam [viņa neprecizē nosaukumu], taču, lai publicētu pārējos foto, bija nepieciešams prasīt viņas piekrišanu.

25 gadus vecā daiļava jau agrāk iestājusies par sievietes tiesībām eksponēt savu seksualitāti, taču šis gadījums ir pretrunā ar viņas uzskatiem, jo seksualitāte tiek eksponēta bez sievietes piekrišanas.

Bildes gan skaistas, to nevar noliegt!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu