Sovvaļnīks izdod jaunu albumu «Napaseitynuots»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Latgaliešu rokmūziķis Sovvaļnīks jeb Ingars Gusāns, šodien, 1. decembrī, laiž klajā jaunu albumu «Napaseitynuots», kas veltīts izcilai latgaliešu dzejniecei Annai Rancānei. Vienlaikus laista klajā arī jauna dziesma «Solts» («Auksts»).

Jaunā dziesma «Solts» klausītājiem piedāvā smagnēju, bet ne smeldzīgi dramatisku stāstu par attiecību beigām un kaut kā jauna nojaušamo sākumu. Nu tā kā dzīvē – solts dūriens tieši vissāpīgākajā vietā.

Albuma dziesmas ierakstītas sadarbībā ar Latvijā pazīstamiem skaņu režisoriem Gintu Lundbergu, Māri Brensonu, Eināru Lipski un Gintu Stankeviču. Ierakstā piedalās Sovvaļnīka grupas biedri – Māris Lovniks (ģitāra), Artūrs Meļnikovs (bass) un Vadims Meļuščenkovs (bungas), kā arī vairāki viesmākslinieki – Kaspars Tobis, Māris Muktupāvels, Biruta Ozoliņa, Guntra Kuzmina, Mareks Gusāns, Pīters Daugulis.

Jāatgādina, ka iepriekšējais Sovvaļnīka albums «Bolts susātivs» bija veltīts pazīstamam latgaliešu un latviešu dzejniekam Antonam Kūkojam un iznāca 2010. gada nogalē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu