Ar dūri pa aci Uldim Dumpim - UgunsGrēkā ienāk Ģirts Jakovļevs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Tuvojoties UgunsGrēka sezonas izskaņai, notikumus vēl spraigākus padarīs divu jaunu tēlu ienākšana seriālā. Uzbrukdams Ulda Dumpja atveidotajam Aivaram, ar sevi iepazīstinās Sibillas vīrs Nikolajs jeb Ģirts Jakovļevs. Arī otrs jaunais tēls, Mārtiņa Liepas atveidotais Jānis Grīnbergs, seriālā ienāks ar savām pretenzijām.

Ģirts Jakovļevs atvaļinātā armijas kapteiņa Nikolaja lomā

Sieviešu mīlulis jau gadu desmitiem, Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ģirts Jakovļevs, seriālā ienāks 62. sērijā (15.12.) kā Sibillas vīrs un Žeņas tēvs Nikolajs. Nikolajs Gončarovs dzimis Krievijā, Omskā. Pateicoties dienestam armijā, nonācis Latvijā, kur iepazinies ar latvieti Sibillu, apprecējies, abiem piedzimusi meita Jevgēņija. Vēlāk atvaļinātais kapteinis Nikolajs mantojis savu vecāku māju Omskā un abi ar Sibillu devušies dzīvot uz turieni. Pilngadīgā meita Žeņa izlēmusi palikt Latvijā. Nikolajs lieliski saprotas ar znotu Fēliksu, kaut gan abi ir tikušies tikai divas reizes - pirmo reizi, kad Nikolajs ar Sibillu atbraukuši uz Fēliksa un Žeņas kāzām, un otro reizi, kad bijuši raudzībās pie tikko piedzimušās mazmeitiņas Marijas. Armijas rindās kapteini Nikolaju cienījuši gan padotie, gan priekšnieki.

Pēc rakstura Nikolajs ir miermīlīgs un labsirdīgs cilvēks, kam patīk mājas dzīve, ziemā siltas čības un televizors, vasarā dambretes partijas pagalmā ar kaimiņu večiem. Omskā visu mājas dzīvi komandē Sibilla, Nikolajs ir zem viņas tupeles, mīl un dievina savu sievu, bet baidās no viņas kā no uguns. Jo vairāk Nikolajs mēģina iztapt Sibillai un nolasīt katru viņas vēlmi no acīm, jo lielākus skandālus Sibilla rīko un sauc viņu par bezmugurkaulnieku. Kārtējā strīda rezultātā Sibilla sakravā mantas un aizbrauc pie meitas uz Latviju. Pēc kāda laika Koļa no meitas uzzina, ka Sibillai Latvijai uzradies mīļākais. Meitas skubināts, Koļa dodas uz Latviju, lai atgūtu savu sievu.

Mārtiņš Liepa šantāžista Jāņa Grīnberga lomā

59. sērijas beigās (12.12.) UgunsGrēkā atgriezīsies daudziem varbūt jau piemirsts tēls Jānis Grīnbergs, kuru atveidos Valmieras drāmas teātra aktieris Mārtiņš Liepa. Kā atklāsies seriāla notikumos, Jānis Grīnbergs ir cieši saistīts ar Evu un zina noslēpumus, kuru nonākšanu atklātībā Eva negrib pieļaut. Evai bijis 17, kad nomira viņas tēvs. Māte ļoti ātri apprecējusies otru reizi - ar Jāņa Grīnberga tēvu, kas bija Teodora Grīnberga brālis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu