Fani šokā! Pēc trīsdesmit četru gadu ilgas laulības šķiras aktieris Denijs de Vito

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Portāls «RadarOnline» raksta ka šķiras aktieris Denijs de Vito un viņa sieva Rea Perlmena. Pāris jau labu laiku dzīvo šķirti, un šoreiz neizskatās, ka kāds no viņiem vēlētos izlīgt ar pagaidām vēl laulāto draugu.

Vēl pirms pāris mēnešiem Rea savos portāla «Twitter» ierakstos minēja arī sava vīra vārdu, izrādās, tas viss bijis, lai atklātībā nenāktu fakts, ka trīsdesmit četrus gadus ilgā laulība ir izjukusi, jo pāris jau no gada sākuma nedzīvo kopā.

Tā kā laulātajiem jādomā, kā sadalīt 140 miljonus, viņi vēlas izšķirties bez lieka trokšņa un tad paziņot atklātībā jau notikušo faktu. Tā kā pāris vēlas pārdot savus īpašumus, viņi veikuši remontus visās iegādātajās mājvietās, lai tās par labākām summām pārdotu.

Aktieris jau manīts pavadām laiku jaunākas blondas sievietes sabiedrībā, un viss liecina, ka kādreizējais brunču mednieks, nav aizmirsis, kā iekarot dāmu sirdis.

Denijs un Rea apprecējās 1982.gadā, bet 2012.gadā parādījās baumas par pāra nesaskaņām, jo aktieris vairakkārt atcēla randiņus ar sievu, lai pavadītu laiku kopā ar draugiem.

Pāris uz laiku pašķīrās, vēlāk izlīga, bet sieviete, redzot, ka vīrs nemainās, vairāk nevēlas būt precējusies ar Holivudas zvaigzni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu